Υπηρεσίες

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ

elegxos
Εάν δεν διαθέτετε καινούρια ελαστικά, μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιο από τα συμβεβλημένα καταστήματά μας για έναν ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικό έλεγχο.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Εάν βαρεθήκατε την εκτύπωση ή απλά θέλετε να αλλάξετε σχέδιο, αναλαμβάνουμε την αφαίρεση της όποτε κι αν το αποφασίσετε. Η αφαίρεση μιας εκτύπωσης είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία και μπορεί να διαρκέσει ώρες. Το κόστος αφαίρεσης είναι 20€/ελαστικό.
afairesi

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΡΑΦΙΣΤΑ

rantevou
Εάν ψάχνετε κάτι πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό, μπορούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού στο κατάστημά μας, παρουσία του γραφίστα μας. Το κόστος είναι 50€ για την πρώτη ώρα, και 50€ για κάθε επόμενη.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Εάν δεν είστε σίγουροι για το σχέδιο της εκτύπωσης, μπορείτε να μας ζητήσετε μια δοκιμαστική εκτύπωση. Το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με το εύρος της εκτύπωσης και ξεκινάει από τα 50€ ανά εκτύπωση.
dokimastiki

ΑΥΞΗΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ

ayksisi
Το εκτυπωτικό όριο ορίζεται από 0.5cm (5mm) έως 5cm (50mm). Εφόσον είναι εφικτή η αύξηση στο προφίλ/τοίχωμα του ελαστικού, έχετε την επιλογή να αυξήσετε το εκτυπωτικό όριο. Το κόστος είναι 10€ ανά 1cm (10mm).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΩΝ

Η ηλεκτρονική αποστολή σχεδίων μέσω email είναι ΔΩΡΕΑΝ μέχρι δυο (2) αρχεία (.jpg ή .png). Εάν επιθυμείτε περισσότερα προσχέδια, το κόστος είναι 10€ ανά αρχείο.
apostoli