Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η Tires Tattoo;

Στην Tires Tattoo μπορείτε να εκτυπώσετε τα ελαστικά σας στο σχέδιο και τον συνδυασμό χρωμάτων που επιθυμείτε. Τέλος στη μονοτονία ενός μαύρου και άτονου ελαστικού. Αναζητήστε τη μοναδικότητα που σας αξίζει!

Τι είναι η εκτύπωση ελαστικών;

Ο χρωματισμός στα ελαστικά, δεν είναι κάτι καινούργιο στο χώρο του μηχανοκίνητου. Ωστόσο υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ζωγραφικής και εκτύπωσης. Κάποιοι χρησιμοποιούν στένσιλ και κάθε λογής χρώματα, ενώ κάποιοι στίκερς. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν περιορισμοί σε σχέδια και η διάρκεια τους είναι επίσης πολύ περιορισμένη. Ο μοναδικός περιορισμός στην εκτύπωση, είναι η φαντασία σας!

Τι κάνει μοναδική την Tires Tattoo;

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Tires Tattoo φέρνει την καινοτομία στο επιβατικό σας, χωρίς ταλαιπωρία και χωρίς να ανησυχείτε αν ξεβάψει το χρώμα. Επιλέξτε το σχέδιο που επιθυμείτε και βασιστείτε πάνω μας. Στην Tires Tattoo δίνουμε τεράστια σημασία στην ποιότητα εκτύπωσης του ελαστικού σας.

Μπορείτε να εκτυπώσετε πάνω σε οποιαδήποτε μάρκα ελαστικών;

Ναι. Παρ’ όλα αυτά οι χρωματικές αποχρώσεις ενδέχεται να διαφέρουν, λόγω διαφορετικής σύστασης του κάθε ελαστικού της κάθε εταιρείας.

Πόσο καιρό θα διαρκέσει η εκτύπωση;

Η διάρκεια της εκτύπωσης στο ελαστικό σας είναι μια ερώτηση που μας κάνετε συχνά. Επειδή όμως οι παράγοντες είναι πάρα πολλοί, ο γενικός κανόνας που ισχύει είναι αυτός που ισχύει και για το αγαπημένο σας αυτοκίνητο: η φροντίδα και η μη κακομεταχείριση.

Αγόρασα τα ελαστικά μου λίγες μέρες πριν, μπορώ να τα εκτυπώσω;

Η εκτύπωση σε λίγων ημερών μεταχειρισμένα ελαστικά είναι συνήθως εφικτή. Μπορείτε να περάσετε από τα συμβεβλημένα καταστήματα μας για ένα δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο.

Αν βρέξει, ή πέσω σε λακκούβα με νερά, θα χαλάσει το χρώμα;

Τα μελάνια που χρησιμοποιούμε στην Tires Tattoo είναι υδρόφιλα. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το νερό της βροχής, ενώ αν πέσετε σε λακκούβα με βρώμικα νερά, απλά ξεπλύνετε τα ελαστικά σας.

Η εκτύπωση φθείρει ή κάνει ζημιά στο ελαστικό;

Σε καμία περίπτωση. Η μέθοδος και η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε δεν αλλοιώνει τη σύσταση του ελαστικού.

Ποιος είναι ο χειρότερος εχθρός του εκτυπωμένου ελαστικού;

Η έλλειψη φροντίδας και προσοχής. Επίσης, χημικές ουσίες μπορούν να ρίξουν τη φωτεινότητα ή να ξεφλουδίσουν μέρος του σχεδίου. Αποφύγετε τη χρήση καθαριστικών, σαμπουάν και κεριών στο εκτυπωμένο μέρος.

Τι άλλο πρέπει να προσέξω μετά την εκτύπωση;

Μόλις παραλάβετε τα ελαστικά σας, θα λάβετε γραπτώς όλες τις απαραίτητες οδηγίες συντήρησης των εκτυπωμένων πλέον ελαστικών σας.

Πότε θα παραλάβω τα εκτυπωμένα ελαστικά μου;

Απ’ τη στιγμή που εκτυπωθεί το ελαστικό σας χρειάζονται τουλάχιστον 24 ώρες για το χρώμα να στεγνώσει και να απορροφηθεί στους πόρους του ελαστικού. Τα εκτυπωμένα ελαστικά σας θα ‘ναι συνήθως έτοιμα σε 4 με 5 εργάσιμες μέρες.

Βαρέθηκα το σχέδιο και θέλω να το αλλάξω, τι κάνω;

Στην Tires Tattoo αναλαμβάνουμε την αφαίρεση της εκτύπωσης όποτε και αν το αποφασίσετε. Η αφαίρεση της εκτύπωσης είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία.

Ποσό θα κοστίσει η εκτύπωση;

Οι τιμές μας ξεκινάνε από τα 40€ ανά ελαστικό, ενώ ένα πολύ απαιτητικό σχέδιο μπορεί να φτάσει και τα 1000€. Σκοπός μας είναι όλο και περισσότεροι να έχουν πρόσβαση στη μοναδικότητα της Tires Tattoo. Δείτε τον τιμοκατάλογό μας εδώ.

ΟΚ. Θέλω να ξεχωρίσω, τι επιλογές σχεδίου έχω;

Μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που επιθυμείτε εδώ, ενώ νέα σχέδια μπορείτε να τα βλέπετε πρώτοι στα κοινωνικά μας δίκτυα. Εάν επιθυμείτε όμως να εκτυπώσουμε τη δική σας ιδέα θα χρειαστεί να μας στείλετε μια φωτογραφία το σχέδιο που επιθυμείτε στο info@tirestattoo.gr ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή τέλος μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε να κανονίσουμε ένα ραντεβού στο κατάστημά μας.